Minicamping De Vosseberg

Welkom op onze website.

Wij beheren een kleine camping in het bosrijke buitengebied van Bergeijk voor de hobby. De camping is gelegen aan een onverharde weg, waardoor ruimte en rust wordt gegarandeerd. Parallel aan de onverharde weg loopt een verhard fietspad, dat aansluit op het fietsknooppunten systeem van Noord Brabant.

Voor prijsinformatie hebben wij een prijslijst op onze site staan. Leden van de Stichting Vrije Recreatie kunnen bij ons al kamperen voor € 14,75 per nacht, gebaseerd op een caravan met twee personen inclusief stroom, milieuheffing en toeristenbelasting. Voor niet leden is deze prijs € 16,75. Voor informatie of het aanmelden bij de Stichting Vrije Recreatie kunt U terecht op de website www.svr.nl

Voor 15 kampeerplaatsen bestaat het sanitair uit twee douches, twee toiletten, één urinoir en twee wastafels. Aan de buitenzijde onder een afdak is er gelegenheid om de afwas te doen. Een watertappunt bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw, terwijl er een afvoerpunt voor het legen van het chemisch toilet aanwezig is aan de achterzijde van het gebouw.

Uw auto kunt U parkeren naast de caravan of tent. Voor bezoekers is er parkeerruimte voor op het veld.

Bij ons is WIFI gratis. Dit is WIFI aan huis, bedoeld voor het controleren van Uw e-mail en om iets op te zoeken op het World Wide Web. Het is niet geschikt voor het downloaden van films en/of games.

De eieren van onze kippen zijn voor de campinggasten gratis, zolang de voorraad strekt.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt U terecht in Bergeijk. Op de fiets rijdt U binnen tien minuten naar het centrum.

De camping is geopend van ± 15 april tot en met 30 september.